دسته‌بندی نشده

قارچ بعد از کاشت ناخن حقیقت دارد؟

قارچ بعد از کاشت ناخن حقیقت دارد؟

قارچ یکی از شایع‌ترین و اصلی‌ترین عوارض کاشت ناخن محسوب می‌شود که در بسیاری از مواقع به دلیل تعریق و رطوبت نفوذ یافته در زیر ناخن‌ها به وجود می‌آید. در واقع رطوبت زیاد در زیر ناخن‌ها منجر به رشد و تکثیر بیش از حد عفونت‌های قارچی می‌شود. دقت داشته باشید که اکثر قارچ‌ها جدی نیستند و با انجام برخی از درمان‌های خانگی به‌مرور از بین خواهند رفت، اما برای نمونه‌های جدی‌تر نیز می‌توان از داروهای ضدقارچی استفاده کرد. حال در این مقاله می‌خواهیم به بررسی این موضوع مهم که چرا برخی مواقع ناخن‌های کاشت شده دچار قارچ می‌شوند و چگونه می‌توان از این عفونت‌های قارچی پیشگیری کرد؟ آیا همه ناخن‌های کاشت شده دچار قارچ می‌شوند؟ بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز از کاشت استفاده می‌کنید و نگرانی زیادی بابت ابتلا به عفونت‌های قارچی دارید، مطالعه ادامه مطالب را از دست ندهید.

 

دلایل ابتلا به قارچ بعد از کاشت ناخن

از اصلی‌ترین و مهم‌ترین دلایل ابتلا به قارچ بعد از کاشت ناخن می‌توان به رطوبت و تعریق اشاره کرد. همچنین مراجعه به سالن‌های زیبایی نامعتبر نیز یکی دیگر از دلایل اصلی ابتلا به بیماری قارچ محسوب می‌شود. در واقع اگر کاشت ناخن به‌صورت صحیح و اصولی انجام نشود، مطمئناً باعث ورود آب و رطوبت بین محل کاشت و بستر طبیعی ناخن خواهد شد.

همان‌طور که گفته شد رطوبت یکی از دلایل اصلی تکثیر قارچ است. علاوه بر این، آلوده بودن وسایل و ابزارهای کاشت ناخن نیز می‌تواند باعث انتقال و تکثیر بیماری قارچ شود. به‌طورکلی از اصلی‌ترین دلایل ایجاد قارچ بعد از کاشت ناخن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 ۱. کاشت غیر اصولی ناخن‌ها

برای انجام کاشت ناخن، انتخاب یک سالن زیبایی مناسب و ناخن‌کار حرفه‌ای بسیار حائز اهمیت است؛ زیرا درصورتی‌که کاشت ناخن توسط افراد ناوارد و غیرمتخصص صورت بگیرد، ممکن است باعث ایجاد یک شکاف بین فضای کاشت و بستر ناخن شود و به‌این‌ترتیب رطوبت لازم را برای رشد و انتقال قارچ تأمین کند؛ بنابراین برای کاشت ناخن بایستی قبل از هر چیزی به یک فرد آموزش‌دیده و متخصص مراجعه کنید.

 ۲. تغییر در بستر طبیعی ناخن

هنگام انجام عملیات کاشت ناخن روی ناخن‌های طبیعی ابتدا بایستی با استفاده از توربین سطح ناخن مقداری تغییر کند و از حالت اولیه خود نازک‌تر شود. دقت داشته باشید که این کار باعث ضعیف‌تر شدن لایه محافظ ناخن می‌شود و مقاومت و استحکام ناخن در برابر انواع بیماری‌ها مانند قارچ کاهش می‌یابد.

 ۳. عدم رعایت بهداشت توسط سالن‌ها زیبایی و ناخن‌کارها

از دیگر دلایل ایجاد قارچ بعد از کاشت ناخن می‌توان به عدم رعایت بهداشت توسط ناخن‌کارها اشاره کرد. برخی از سالن‌ها که دارای خدمات کاشت ناخن هستند، تجهیزات و وسایل موردنیاز کاشت را قبل از استفاده استریل نمی‌کنند. در حقیقت از این وسایل برای چندین نفر بدون استریل و ضدعفونی استفاده می‌کنند. در نتیجه قارچ ناخن از شخصی به شخص دیگر منتقل می‌شود؛ بنابراین بهتر است هنگام انتخاب سالن زیبایی جهت انجام کاشت ناخن، دقت زیادی به خرج دهید و به سراغ سالن‌هایی بروید که به نکات بهداشتی توجه دارند.

 ۴. عدم توجه به ناخن‌های آسیب‌دیده

در برخی مواقع ممکن است به هر دلیلی بستر ناخن طبیعی دچار صدمه و آسیب شود؛ بنابراین بهتر است در چنین مواقعی برای جلوگیری از بروز عفونت و قارچ، خیلی سریع عمل کنید و ناخن مصنوعی را به طور کامل بردارید. پس توصیه می‌کنیم حتماً به این موضوع مهم توجه داشته باشید و هنگام مواجه شدن با چنین مشکلی سهل‌انگاری نکنید.

دلایل ابتلا به قارچ بعد از کاشت ناخن

 

 ۵. استفاده مداوم و بدون استراحت از کاشت ناخن

اگر به‌صورت متداوم و بدون استراحت از کاشت ناخن استفاده کنید، ممکن است دچار بیماری قارچ شوید. در واقع استفاده بیش از حد از ناخن مصنوعی باعث ضعیف شدن بستر ناخن می‌شود و این موضوع نیز موجب تکثیر و رشد قارچ خواهد شد؛ بنابراین بهتر است ۲ یا ۳ ماه یکبار اجازه دهید تا ناخن‌ها مدتی استراحت کنند و پس از آن می‌توانید مجدد برای انجام کاشت ناخن اقدام کنید.

شاید متوجه شده باشید که اگر اصول بهداشتی و برخی نکات را رعایت کنید، کاشت ناخن هیچ‌گونه عوارضی نخواهد داشت. اما در صورت سهل‌انگاری و عدم توجه به موارد فوق، درگیر قارچ بعد از کاشت ناخن خواهید شد.

 

 علائم تشخیص بیماری قارچ پس از کاشت ناخن

شناخت و آشنا شدن با علائم قارچ بسیار مهم و حائز اهمیت است؛ زیرا به شما کمک می‌کند پس کاشت ناخن و مواجه شدن با چنین بیماری واگیر و آزاردهنده‌ای، سریعاً برای درمان و بهبود آن اقدام کنید. دقت داشته باشید که بیماری قارچ به‌هیچ‌عنوان باعث درد نمی‌شود و تنها از لحاظ ظاهری و احساس خارش و سوزشی که ایجاد می‌کند، برای فرد ناراحت‌کننده است.

در برخی مواقع درد قارچ ناخن تنها با لمس آن احساس می‌شود. به‌طورکلی از اصلی‌ترین علائم قارچ بعد از کاشت ناخن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. احساس بوی بد و نامطبوع
  2. سرخ شدن پوست و ناخن
  3. احساس سوزش و خارش
  4. سبز، زرد، سفید و یا سیاه شدن ناخن بعد از کاشت
  5. شکننده شدن و یا ضخیم شدن ناخن
  6. التهاب و تورم بعد کاشت
  7. احساس درد هنگام لمس ناخن

مهم‌ترین قارچی که پس از کاشت ناخن موجب این عارضه می‌شود، با نام درماتوفیت شناخته می‌شود و رشد و تکثیر آن با روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد.

 

پیشگیری از بیماری قارچ بعد از کاشت ناخن

 

پیشگیری از بیماری قارچ بعد از کاشت ناخن

اگر قصد کاشت ناخن را دارید، باید قبل و بعد از کاشت موارد بسیار مهمی را در نظر داشته باشید و با رعایت آن‌ها از بروز عفونت‌های قارچی ناخن جلوگیری کنید. به‌طورکلی برای پیشگیری از این بیماری باید موارد زیر را رعایت کنید:

برای انجام کاشت ناخن به یک سالن زیبایی معتبر مراجعه کنید که تمامی اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند. علاوه بر این شخصی که کاشت ناخن را انجام می‌دهد باید آموزش‌دیده و متخصص باشد.

  1. سعی کنید پس از کاشت ناخن دستان خود را خشک نگه دارید. به‌عنوان‌مثال بعد از شنا و یا حمام کردن ناخن‌های خود را به طور کامل خشک کنید.
  2. قبل از کاشت ناخن بهتر است ناخن‌های طبیعی خود را تمیز و ضدعفونی کنید و مطمئن شوید وسایل و ابزارهای مورداستفاده برای کاشت استریل شده‌اند.
  3. اطمینان حاصل کنید که ناخن‌های شما به‌اندازه کافی سالم هستند و سپس برای کاشت ناخن اقدام کنید.
  4. چند ماه یک‌بار قبل از کاشت مجدد به ناخن‌های خود استراحت بدهید.
  5. برای کاشت ناخن به مکانی مراجعه کنید که از محصولات باکیفیت و مرغوب استفاده می‌کنند.
  6. پس از کاشت از قراردادن اجسام نوک‌تیز زیر ناخن‌ها پرهیز کنید.
  7. درصورتی‌که پس از کاشت با شل‌شدگی یکی از ناخن‌های خود مواجه شدید، آن را با یک نمونه جدیدتر جایگزین کنید.
  8. اگر دست شما به‌صورت مداوم در محیط‌های بسیار مرطوب و یا داخل آب قرار می‌گیرد، بهتر است از کاشت ناخن استفاده نکنید.
  9. و…

 

قارچ ناخن

 جمع‌بندی پایانی

به‌طورکلی می‌توان گفت قارچ ناخن یکی از مشکلات شایعی است که برخی از خانم‌ها بعد از کاشت ناخن با آن مواجه می‌شوند. دقت داشته باشید که اگر عفونت‌های قارچی درمان نشوند، برای شما بسیار آزاردهنده و مشکل‌ساز خواهند شد. از علائم این بیماری می‌توان به ضخیم شدن و شکننده شدن لبه‌های ناخن و همچنین تغییر ظاهر و رنگ ناخن اشاره کرد. درصورتی‌که کاشت ناخن با لوازم بهداشتی و استریل شده و به‌صورت اصولی انجام نشود، می‌تواند موجب بروز عفونت‌های قارچی ناخن شود. ازاین‌رو برای انجام کاشت ناخن بایستی حتماً به افراد حرفه‌ای که در این زمینه مهارت کافی را دارند، مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *